mat

Blev mysig middag med mamma idag :)
tzatziki och black & white, riktigt gott!

 


Emelie

På väg hem från stan. Blev en del shopping...

image_0001_j (MMS)

På väg hem från stan. Blev en del shopping :) nu ska jag till märsta med mamma.


'

life is like a dick if it's hard just fuck it..


Emelie

cp vatten

Kollat på Soran Ismail som gick på 5an. så jävla skön kille! haha sjukt vad jag skrattade. förutom det så har jag varit med om den värsta duschen i mitt liv, haha fy fan! vårat vatten är lite cp kan man säga.. i fredags när jag duschade så var det svinkallt. men sen så kom adde hit och lagade de, men det höll inte så länge. vattenpumpen eller nå hade typ börjat koka. så när jag duschade luktade det som att nån satt och rök vattenpipa i samma rum. plus att det pendlade mellan kokhett o iskallt. hahaha inte okej


Emelie

fångarna på fortet

NU :




Emelie

Need a second to breathe

bara att tänka possetivt. måste intala mig själv att jag klarar av det här.
imorgon efter skolan funderar jag på att gå på stan en sväng och kika i lite affärer. vill ha lite nytt :)




Emelie

Kollar på the last song :)

img1011 (MMS)

Kollar på the last song :)


-

just nu ligger jag i sängen och kollar film, blir nog inte så mycket uppdatering idag. men jag har bestämt att jag ska börja använda min kamera, så det blir lite bilder i bloggen med :) så imorn hoppas vi på bilder


Emelie

kommentera

såg just att det är ganska många som följer min blogg, trodde jag faktiskt inte. men kul!
släng in en kommentar


Emelie


-

Danne kom förbi mig en stund. kollade på film och tog det bara lungt. men var riktigt skönt att han kom, bara vara. men insåg nu att klockan är 12 så dags att sova. men måste duscha först. skriver nog mer senare om jag inte kan sova.




Emelie

movie

Bridget Jones dagbok går på tv, så ska nog kolla på den en stund. får se om jag får sällskap av någon sen.
kommer inte kunna sova innat känner jag, så morgondagen blir jobbig.. går långdag också 8.30 till 17.30
kommer vara helt död! men kan inte missa skolan nu, så bara pallra sig dit, jobba o va glad. nej men nu
börjar filmen snart.




Emelie

less

vill inget annat än att sova, orkar inget annat. men vet samtidigt att det aldrig kommer må bättre om jag inte gör nått åt
saken nu. idag är jag för svag, tror att jag bara blir hemma. men på måndag blir det skola iaf, måste till skolan.. nej nu
ska jag gräva ner mig i sängen igen


Emelie


The end

jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vet inte hur jag ska må. jag orkar inte med det här, jag kommer inte stå ut. fan!
jag vill inte det här.. jag känner mig alldeles tom. min mage är hungrig, men jag kan inte äta. hur fan kunde det bli såhär.
du är det bästa som har hänt mig. nu har jag inget


Emelie

godnatt

kvällen har vart väldigt annorlunda..
satt hemma hela kvällen, drog till uppsala runt 12, käkade på donken, höll på att spy när en hund bajsade i baksätet, åkt bil, mötte polisen. sen avslutades kvällen i skit. nu mår jag värre än någonsin. skulle lika gärna kunna lägga mig ner och dö eller nått.. så nu säger jag godnatt


Emelie

<3

Älskar dig gumman, tack för allt :) <3




Emelie

helvete

gick från att vara på topp humör till sämst. aldrig mått så här piss. kan vara den värsta dagen i mitt liv... ska försöka lugna ner mig, hörs


Emelie

cp dusch

fick inte duscha igår eftersom håret håller sämre då. så jag såg fram emot en lång och varm dusch nu. men vad fan får jag ?
jo vattnet är cp, så det var kallt! in i duschen, tvätta håret snabbt och ut igen. inte så jätte nice kan jag säga. men nu börjar
jag bli hungrig så ska fixa lite mat och sen slå på en film tror jag :)




Emelie


gooodis

nu har jag vaknat och sitter och äter godis till frukost. me like :) vart och nice ute, men känner att jag inte orkar gå ut.
ska väl ta och duscha på sikt sen får vi se vad som händer. ska väl försöka träffa fanny lite senare iaf. och kanske
min pojkvän. hoppas att det händer nå kul ikväll iaf, för orkar inte sitta hemma.



Nu ska jag gosa med min mens hund!


Emelie

sämst

trött less och irriterad på allt. kvällen sög ap pung och nu ska jag sova. godnatt


Emelie

,

precis ätit middag, blev pizza. och jag är så sjukt mätt! så nu ligger jag i sängen och vilar.
konstigt nog börjar jag längta lite till hösten nu. leggins, stora tröjor, halsdukar, vantar.
mysa inne med varm oboy. hösten är ganska nice ändå när man tänker efter :)


Ska köpas!


Emelie

skolan

sitter i datasalen och väntar på att nästa lektion ska börja. turism hotell nu, sen ska vi ner på stan och besöka nå grej. seg men lugn dag. nu ska jag nörda ansiktsboken.


Emelie

godmorgon

blev inge mer uppdatering igår men glömde helt bort det! när mamma kom hem så släppte hon upp Nellie (våran hund) till mitt rum. vi upptäckte du att hon har fått mens!! inte nice. så bytte sängkläder och grejer, sen blev det en film och sen sängen. nu ska jag snart iväg till skolan iaf. slutar halv 4 idag, lite små drygt. men sen ska jag vara med min älskling och det är ju ett plus :) sen får vi se vad som händer ikväll.
och bild på håret kommer, haha


Emelie

då var man brunett.

nu är jag hemma från skolan :) slutade kl 12 och då blev det sallad på cupido med några kompisar. sen har jag vart och färgat håret och gått på stan. ska äta middag nu, men lägger upp bilder på håret sen :)


Emelie

,

dags att dra till skolan för att ha hotell. slutar tidigt, as skönt. efter skolan blir det fika på stan och sen ska jag iväg och färga håret :) hoppas det blir nice.


Emelie

blää

från att vara på jätte bra humör gick jag ner till noll.. vet inte riktigt varför men allt känns bara jobbigt och skit. så sjukt mycket i min hjärna just nu. så därför går jag och lägger mig, kan jag behöva.


Emelie

segt

hann inte uppdatera imorse, var sjukt trött eftersom jag bara fick en timmes sömn.. plus att jag försov mig en hel del. men aa har iaf vart i skolan och det funkade helt okej. efter skolan tåg jag tåget hem med elin i regnet. när jag kom hem råkade jag somna en stund så därför jag skriver först nu. har precis ätit middag och ska snart ut med fanny :) blir en promenad eller nått.


Emelie

morgon människa ?

shit vad jag önskar att man var en morgon människa. kunna somna 11 på kvällen, och vara pigg dagen efter. men nej nej sån tur har inte jag. spelar ingen roll när jag går och lägger mig, är ändå lika trött på morgonen. gå upp tidigt till skolan är ett helvete. och nästan lika jobbigt att ligga i sängen helt klarvaken nån timme innan man somnar.
ska upp om 3 och en halv timme, kul! just nu ligger jag här i sängen och tänker på allt. vänner, skola, pojkvän, min farbror och allt annat roligt, jobbigt eller tråkigt.. världen är så sjukt orättvis, visst? vissa föds smala och kan inte gå upp i vikt, medans andra föds överviktiga och knappt kan gå ner i vikt. vissa skiter i skolan men är smarta och kan allt ändå, medans andra pluggar och försöker till max jämt men klarar ändå inte av det. vissa kan köpa vad dom vill, medans vissa går på ica och räknar om du har pengar till både mjölk och bröd. är inte det lite orättvist? visst kanske inte alla grejer går att göra så mycket åt. men saker som går att ändra, borde alla kämpa för!


Emelie

happy

kom hem för ca 1 timme sen. drog ut för att träffa emil och danne. det var skit kul för jag va typ överpigg och på as bra humör. men det är ju bra, haha. gjorde inte specielt mycket, åkte bil, dunka musik, träffa folk. fick träffa min saknade pojkvän också! :) fortfarande lika glad så sitter här och garvar för mig själv men annars så :D ska slå  på en film tänkte jag, så man kanske blir lite trött. tänkte kolla klart på filmen all about steve.
och imorn ska jag umgås med min älskade fanny! <3

Emelie

I could really use a wish right now.

Emelie

tattoo

sjukt vad snygg Ashlee Simpsons tatuering är!





Alltid velat göra nått liknande. visst fan är den snygg ?? :D


Emelie

powernap

man är ju sjukt trött nu dom första dagarna efter skolan. så efter jag vart på en promenad somnade jag en stund. skönt! nu ska jag snart äta mat. sen skulle jag träffat markus, men får se hur det blir med det.


tröttis!

Emelie

awesome

riktigt skönt att sluta tidigt. klockan är bara 2 och jag har hunnit med skola och varit ute med hunden. orkade inte äta nån lunch i skolan, så nu blir det mackor eller nått. sen får vi se vad som händer senare idag :)


Emelie


andra dagen

dags att tagga till skola. idag har jag svenska, idrott och arbetsmiljö och säkerhet. slutar klockan 12 också, plus poäng där. så blir nog en ganska skön dag, inte så jobbiga lektioner. men är inte taggad på pissvädret! usch vart fan tog sommaren vägen? men jag får skjuts av mamma så slipper iaf gå till tåget.


Emelie ♥

bedtime

Dags att sova kanske? är sjukt trött.. slutade ju halv 6 idag, inte kul. mat direkt när jag kom hem, sen åkte vi ut till långhundra för att kolla på kattungar. blev som sagt helt fäst vid den minsta. en svart-vit söt liten sak :) dom var 9 veckor idag, så senast 3 veckor kvar! efter långhundra blev det hem och duscha, och nu sitter jag här i sängen och ätar glass. inte fan hinner man med mycket om dagarna när man går såhär sent, men men. haft helt okej  skoldag ändå. men nu är det dags att sova om jag ska orka upp imorn, suck. godnatt!


Emelie

Kattunge

Får förmodligen en kattunge om max 3 veckor :) så söt!







Emelie

Skola

snart dags att börja gå till tåget.. kommer vara död när jag kommer hem från skolan



bilden är från 1an!


Emelie

.

Nu har jag precis duschat och fixat lite tills imorgon. första riktiga skoldagen och jag går från 8.30 till 17.40 kul! nej men ska inte klaga, har faktiskt bra schema annars. men för att inte vara helt död imorgon så borde man försöka sova. så nu dumpar jag datorn och kryper ner i sängen under ett varmt täcke.

hade tänkt ladda upp en bild, men det funka inte -.-
så då säger jag godnatt, och så får jag försöka fixa bilden imorn :)


Emelie <3

.

Somnade typ 3 igår, och vaknade nu. ligger fortfarande i sängen helt död. dags att knata ner och äta lite frukost. min mage låter ungefär som ett flygplan, så mat är nog en bra idé. senare ska jag iväg och träffa lite folk. men blir en tidig kväll, eftersom att första skoldagen börjar imorgon. riktiga lektioner, nya lärare, nya ämnen, ny klass. taggad men ändå inte.


Emelie

.

Allt sket sig idag. blev inte ens någon utgång. så nu gräver jag ner mig i sängen med glass och film. blir valentines day och gone in 60 seconds, jag gillart!
stor puss till min älskade fanny <3



Emelie


.

Kvällen blev inte riktigt som tänkt, men men vad gör det. just nu sitter jag här helt ensam och diggar musik på högsta volym. ute blåser det storm, skulle kunna tro att huset ska blåsa omkull. så känns inte så kul att gå ut.. men kan ju inte bli så mycket tråkigare än att sitta här. så nu kör vi! :D


Emelie

.

Nu gör jag som alla andra, ett försök till att blogga.
sen får vi väl se hur länge det håller.


Emelie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0