FREDAG

helt sjukt vad dagarna går segt.. men men helg nu iaf!
vaknade ovanligt tidigt imorse så funderar på om man ska sova en liten sväng. sen måste jag ta en dusch.
sen ikväll ska jag träffa kracke en liten sväng iaf :D känns som evigheter sen. men jag har ju också legat 
sjuk här hemma i en vecka nu.. nej men annars händer det inte mycket alls i helgen. ska vila upp mig så
att jag är helt pigg till veckan :)


TORSDAG

shit vad dagarna går långsamt när man bara är hemma.
men men jag börjar ju bli frisk så alltid något possitivt :)
har känns som att det är kväll i flera timmar nu, men inte. så i brist på annat sitter jag just nu med ansiktsmask. tänkte även fixa ögonbrynen och lite annat smått och gott. sen ska jag lägga mig och läsa the last song! finns tyvärr inte mycket mer att skriva om när man är sjuk. så herrå

ONSDAG

redan onsdag - mitten på veckan.
vilket betyder att det snart är helg :) wiho det gillar nog alla. fast för mig spelar det inte så stor roll då jag redan är hemma hela dagarna, hehe. men hoppas på att jag är skapligt frisk tills helgen iaf. men börjar som sagt känna mig lite bättre i halsen iaf. den ser inte alls bra ut, men funkar mycket bättre att svälja. så skönt!
nu tänkte jag gå ner och hämta nått att äta, hämta lite vatten och sen ska jag mysa med min tjockis :) gör inget att hon är jobbig, dregglar och hårar ;) haha. klart värt sällskap av en hund en inget alls :)



blogg.se har problem så det gick ju inte s...

blogg.se har problem så det gick ju inte så bra att uppdatera.. Men men jag vaknade runt 11 idag, skönt. Har hunnit äta frukost, kolla på gårdagens big brother, och kika på lite bloggar. Halsen gör fortfarande as ont, och febern ligger på 38. Usch nu vill jag bli frisk! Tänkte hoppa in i duschen nu iaf, så man känner sig lite fräschare. Skriver mer sen om det funkar då :-*


23.53

kvällen har spenderats med film och tv. underbara desperate housewives började ju idag, me like :)
har precis lagt mig i sängen och tänkte försöka sova lite. blir hemma från skolan imorn också, segt.
men får hoppas att jag är på bättrings vägar! skriver väl imorn. om ni har tur, hehe
natti natti :D


gammal bild. just nu är nog emelie lite tröttare, lite sjukare, lite mer sliten. haha

TISDAG

har varit kass uppdatering, yes.
men det är mycket stress i skolan nu och andra grejer.
förra veckan flöt på bra. hade en mysig och rolig dag i fredags, alltid ett plus. men sen gick det utför. seg hela lördag och sen började jag bara må sämre och sämre. har legat med feber, jätte ont i halsen, ont i huvet, och svullen tunga. skit kul! var hos farbror doktorn idag iaf, och jag har inte halsfluss vilket är skönt. men lär vara hemma och vila då jag fortfarande är röd, vit och svullen i halsen. hoppas bara att det blir bättre :) tungan tror jag vart svullen för att jag vart sjuk, as drygt. men det börjar lägga sig. så känner mig iaf liiite på bättrnings vägar. men vill ju inte sticka ut och smitta alla heller.. blä suger att vara sjuk. och jag blir så seg av febern, för ja har det typ aldrig.. heeelt slut i kroppen

så ja det är lite varför jag inte skrivit dom senaste dagarna iaf. nu ska jag väl fortsätta löka här i sängen. kanske slå på nån bra film. funkar alltid :) och min syster är så söt! hon köpte en ben & jerrys till mig igår för att jag va sjuk, mums :) så ska väl smaska lite glass sen. bra mot halsen också

SEG ONSDAG

idag har det varit en sån där tråkig och seg dag som knappt är värd att nämna.. hmm
satt och skrev till och från i skolan i 4 timmar, hej trött arm.
sen kom jag hem ganska sent pga inställda tåg, jippie.
sen har jag halvsovit och pluggat till och från resten av dagen. värt!
men nu är klockan typ halv 12, så nu ger jag upp.
sova några timmar, sen till skolan för en engelska lektion!
drygt

imorn efter skolan väntas ennu mera plugg. men den här gången handlar det
om turism. kanske lite roligare iaf :) sen ska jag träffa kracke
muppoooo när han har slutat jobba och så. kanoners!

natti natti


ONSDAG

ska aldrig mer duscha på morgonen, usch. vart inte alls stressigt för jag vaknade skapligt i tid. ska bara klä på mig så är jag klar. men fy sataaaaan vad seg jag vart hela morgonen, gått runt här hemma som en zombi.. och nu ska jag vidare till skolan där jag kommer vara precis lika död. börjar med en 3 timmars lektion med markus. vi ska skriva en uppgift i typ 3 timmar om israel-palestina och jämföra det med andra konflikter. ööh what? kommer gå åt skogen, so wish me luck

TISDAG

jätte kass uppdatering idag, yes. men finns inte riktigt tid när man har massa läxor, plus att det finns ändå inget att skriva om. avsluta iaf dagen med solning och kaffe mys med mamma!
nu måste jag sova, för det är en lång och seg skoldag imorn. sen direkt hem och plugga. så uppdateringen blir lika kass imorn. usch vad jag hatar att plugga..
och jag kan ju säga att mitt ansikte fick färg efter solningen. ovanligt mycke! ser nu mera ut som en tomat liknande varelse. men det kan ju också vara nice, hehe ;)

och jag måste gå upp en halv timme tidigare imorn!! hur fan ska jag klara av det?
förut duschade jag alltid på morgonen men nu för tiden klarar jag inte av det. går
upp en kvart innan jag ska till tåget. så känns som att det blir en kaos morgon
imorn! hahaha vad har jag gett mig in på.

KAOS

för mycket läxor, för mycket kaos. har suttit och pluggit till och från sen jag kom hem från skolan, cirkus 17:00. hatar att när vi väl får läxor i skolan så får vi det i alla ämnen samtidigt.. just nu sitter jag och skriver en film rapport om filmen braveheart. är långt ifrån klar och kommer få jobba massor imorn med, skit kul. hade så klart inte tid att träffa elin idag, så det får bli en annan dag! saknar den tjejen :-*
men jag skriver senare ikväll, nu måste jag återgå till pluggandet


00:30

blev tyvärr inte så mycket pluggning som jag hade tänkt.. men har så himla svårt att ta tag i pluggandet när jag är ensam, och när jag är hemma. drygt för har massor av läxor som borde göras!
spenderade istället tid med mamma. åt mat, pratade och spelade uno typ, haha. sen kom kracke förbi på kvällen med :) nu har han precis åkt och jag ska försöka sova!

imorn blire skola ,
idrott
hotell b
låååång rast
estetiskverksamhet

och efter skolan ska jag träffa my loveeee elin <3

MÅNDAG

hade faktiskt tänkt att skriva imorse, men guuud så jag är seg på morgonen. ligger alltid och snoozar, sen slutar det med att jag får stressa sönder till tåget. men skolan va helt okej idag ändå, hade 3 lektioner och slutade vid 2 :) när jag kom hem hade mamma kokat kaffe till oss, så myste vi framför big brother som vi missade igår.
nu sitter jag på rummet och ska försöka plugga. har massor att plugga, men orkar inte ta tag i det.. har verkligen ingen ork, klarar inte av att plugga hemma, och inte själv. usch vad jag är less på skolan :( men men..
i kväll kommer nog kracke hit en sväng iaf, nått possitivt! men nu blire plugg plugg och plugg. wish me luck

SÖNDAGS PROMENAD



vaknade faktiskt tidigt imorse för att vara jag, runt 10. käkade frukost och segade mig framför datorn. men eftersom det va så fint väder tvingade mamma med mig på promenad. och gud så mysigt det var! börjar få vår känslor. det bästa av allt är att i lördags tog jag faktiskt på mig skinnjacka och converse!
har även hunnit sola en sväng, gud så skönt :) pluggat lite, läst en bok till skolan, lagat mat och annat tråkigt.

kvällen skulle avslutas mysigt men blev kaos! köpte godis, chips, cola och massa gott. köpte filmen psalm 21 och borrade ner oss i soffan. anledningen till att vi köpte filmen är för att den ska vara basserad på en liten by som heter borgvattnet. där jag är född, där min pappa och släkt bor. men guuuud vilken besvikelse. filmen var en psykisk rysare, och ja psykisk va den väl typ, men as dålig! bland den sämsta filmen jag sett i hela mitt liv.. så slösa inte tid på att kolla på den. haha
så nu har jag krypit ner i sängen och ska sova lite ist. det är ju skola imorgon, suck

GÅRDAGEN



lite bilder från gårdagen. bio mys och sen besök i rosersberg :)
har inte kunnat skrivit på hela dan då vi haft strömavbrott och internet har krånglat massor..

nu blir det solsidan och sedan big brother, wiie! :D
skriver sen om dagen och internet blir bättre. slänger även upp lite bilder från min, mammas
och nellies promenad ut i solen. men först tv !

LÖRDAG

har inte haft tid eller ork att skriva men vad gör det!
i fredags kom kracke hit, och vi orkade typ inte göra nått. så blev hemma framför film istället :)
sen idag blev man väckt as tidigt, jag är verkligen ingen morgon människa.. duschade och sminkade mig sen blev det uppsala med mamma, amanda och alwa. vi gick på bion trassel i 3D, åt på donken och fikade i rosersberg. kom hem typ halv 10 och då slocknade jag i sängen. lyckat! men lika bra det då knivsta suger. vill vara 18 en sån här dag. alla var fan ute på krogen idag. finns inget att göra på vintrarna.. tur att våren är på väg då, wiiie. vaknade för nån timme sen och kunde inte somna om, så blev movie time. men nu är filmen slut och lilla emelie ska sova. orkar inte fixa bilder nu men lägger nog in några från dagen imorn! nu blire sängen, natti natti

FREDAG

äntligen helg gud så skönt :)
slutade tidigt idag så har hunnit vara hemma nån timme, riktigt skönt. har börjat kolla på stylisterna, ni har säkert sätt det på reklam på tv. jag såg det första gången på reklam men har inte velat kolla då det har gått så länge. men nu tittar jag på datan och är redan på avsnitt 6! ett jätte bra program faktiskt. och skönt att det bara är ca 20 minuter långt. då har man alltid tid känns det som, hehe.
men nu tänkte jag hoppas in i duschen en sväng, måste raka benen. bara jag som älskar känslan av nyrakade och lena ben? haha.


PROMENAD

blev en liten sväng ut i solen ändå. nellie fick bli mitt sällskap :) riktigt skönt att få röra lite på fäsket, haha.
har även hunnit med att hänga tvätt, plocka ur diskmaskinen och lite sånt. nu ska jag slå på en film innan
mamma kommer hem. då blir det laga pasta och köttfärssås, mums! sen ska vi till rosersberg för lite mys
och fika, och sen sola på vägen hem. skön dag helt enkelt, gilla



NYVAKEN TJEJ

har precis vaknat, fy fan så skönt det är att vara ledig! me like
ska gå ner och se om det finns något smaskigt att äta. sen har jag inte planerat något specielt. jätte soligt och fint ute idag med, så man blir lite sugen på en promenad. men är fortfarande inte frisk, så borde nog stanna hemma. det är ju snart helg, och då måste man vara pigg och frisk som en nöt ;)
men just nu fick jag faktiskt jätte lust att rita. något jag suger på, men det är riktigt kul. kanske slänger in nån bild sen om ni har tur. puss


ONSDAG KVÄLL

hann inte skriva något efter min vilo stund. för kracke kom och plockade upp mig direkt efter jobbet :)
åt mat och glodde på film för det mesta, mys! kom hem för en stund sen och tänker snart sova, sliten
tjej ;) men är ledig imorn, så då får jag sova länge. gud så skönt, behövs verkligen. är ju inte frisk än.
jobbigaste med halsen är att den gör ondast på morgonen och kvällen.. sen har jag ont i huvet till och
från, varm, och blir yr hela tiden. hmm.. hoppas det försvinner snart iaf :) 

var det föresten nån som har lagt märke till hur fint väder det har varit idag? börjar nästan kännas lite som vår, men bara nästan. fortfarande alldeles för mycket snö! men det borde väl börja smälta bort snart. idag var det strålande sol och +5 hela dan. vädret ska även fortsätta så i några dagar :) skönt på ett sätt, snart sommar. men jag bara hatar all slask som blir..


Blogg.se hade nått problem så kunde inte g...

Blogg.se hade nått problem så kunde inte göra något inlägg. Men är iaf hemma från skolan och ska vila en stund så får vi hoppas att huvudvärken går över :) sen ska jag hem till kracke när han har slutat, nice! Skriver senare när det funkar på datan


IN LOVE

den som har pengar kan ju mer än gärna få köpa dom här till mig ;)
så jävla snygga!! vill ha, vill ha, vill ha, vill ha 

I BRIST PÅ HALSTABLETTER

mina halstabletter har tagit slut så får nya först om 2 timmar när mamma kommer hem.
hittade en mumsig glass i frysen som jag och mamma köpte igår. mums! m&m´s


FRISYRER

jag är så himla less på mitt hår. är trött på vanligt blont hår, då jag haft det nästan hela mitt liv. tycker att en riktig mörk brun färg är skit snyggt, men kan inte ha det då mitt hår bleks. tro mig jag har färgat mörk brunt hos frisören och sen 3 dagar senare frågar alla om jag gjort slingor.. hmm
är inte alls nöjd hur mitt hur ser ut nu, konstig färg. jag vill göra en stor förändring. vill klippa page och färga håret ljust. inte blont, inte brunt. lite mörkare än bilderna nedanför. men ungefär en sån frisyr vill jag ha! synd bara att man inte är gjord av pengar. svin dyrt att få den färgen, plus klippa sig hos frisören..


TISDAG

blev som sagt hemma från skolan idag pga min hals.
nu har jag precis vaknat och tänkte se om jag får i mig nått att äta! sen ska jag knapra halstabletter och dricka te hela dan, det behövs. känns lite bättre i halsen just nu, men det går upp och ner. känner jätte många som har skit ont i halsen, men thats it. rätt dygt. ska mysa ner mig under täcket och kolla på film :)

Har sovit jätte dåligt hela natten, och nu...

Har sovit jätte dåligt hela natten, och nu vakna jag med så ont i halsen att jag knappt kan svälja :( blir hemma idag, så får vi hoppas att det blir bättre! Godnatt


RSS 2.0